Biotecho Breughelavond 2019

Beste leden, ereleden en sympathisanten van Biotecho,


Ook dit jaar organiseert Biotecho opnieuw haar BREUGHELAVOND op dinsdag 30 april. Ons breughel-buffet bevat allerlei soorten kaas en brood, een saladbar (alles huisgemaakt!), "Breughel"-vlees (zoals pensen, pâté, gehaktbrood, ...) en een veggie alternatief. Als afsluiter kan je genieten van overheerlijke huisbereide desserten.
Jullie zijn allemaal welkom vanaf 18u30 in de Nelson Mandela zaal, de ontvangstruimte onder de aula Q. De standaardprijs om à volonté te genieten van dit buffet bedraagt 15 euro. Ereleden betalen slechts 11 euro, en het studententarief is 9 euro.

Reserveren kan op het emailadres biotecho@gmail.com, bij de Biotecho-vertegenwoordigers of via volgende link: https://goo.gl/forms/5mxFKGdk5bNuZLfk1
Gelieve tijdig te reserveren, liefst voor donderdag 25 april. Betaling kan via het rekeningnummer BE96 3630 0543 8205 met vermelding van BREUGHEL + NAAM + AANTAL PERSONEN of aan de kassa op 30 april.

Wij hopen u, uw partner, vrienden en collega’s een fijne avond te bezorgen en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Tot dan!

Het Breughelavond teamFIND US:

4F114, Pleinlaan 2, 1050 Elsene

Campus Etterbeek Vrije Universiteit Brussel