Wie zijn wij?


Biotecho is al 31 jaar de vereniging voor Bio-ingenieurs en sympathisanten van de Vrije Universiteit Brussel.


Wat vroeger een krantje was voor en door bio-ingenieurs op de vub, is nu uitgegroeid tot een volwaardige studentenkring met een enthousiast bestuur en een heel aantal leden.


Wij organiseren verschillende activiteiten zoals de legendarische Duvel-TD, het biotecho weekend en breughelavond. Naar jaarlijkse gewoonte wordt de Biotecho onthaaldrink gehouden waar eerstejaars, proffen en assistenten meer dan welkom zijn. Op deze manier maak je al snel kennis met het campusleven en onze kring. Ook verkennen wij graag brussel door verschillende kroegentochten en een super leuk stadsspel te organiseren. Onze leden blijven daarbij sportief door deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten doorheen het jaar.


Wij hebben echter nog veel meer te bieden. Jaarlijks wordt er enkele weken voor de blok een examen infomoment georganiseerd waar allerlei tips en tricks worden uitgedeeld. Ook kan je steeds bij ouderejaars terecht met al je vragen. Ook wij zijn immers ooit een eerstejaar geweest. Wij werken ook nauw samen met WK om de cursusdienst van de wetenschappen te onderhouden. 


Wil jij hier niets van missen? Sluit je dan bij ons aan en stuur een verzoekje naar onze faceboekpagina: https://www.facebook.com/groups/biotecho! In ruil voor slechts 5 euro krijg je een jaar vol vrienden en memorabele dagen cadeau. Angezien Biotecho geen doop heeft, kan je vanaf dag één optimaal deze toffe benden vervoegen. Inschrijven kan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/1LoZFWyHi4hqVJHqEPEcXPaOAqGW3d10R0bqIGh9rHag/edit


Ben je nog curieus? Neem dan zeker eens een kijkje op deze site en onze instagrampagina http://www.instagram.com/biotecho.vub/. Voor vragen kan je een mailtje sturen Biotecho@gmail.com of het onderstaand contactformulier invullen.


Dan zien we je graag op een van onze activiteiten. Tot dan!