Bedrijf van de Maand

Bedrijven

Capgemini is een wereldleider in consulting, technologiediensten en digitale transformatie. Met een personeelsbestand van meer dan 300.000 professionals en actief in meer dan 50 landen, speelt Capgemini een cruciale rol in het vormgeven van de digitale toekomst.  

 

Onze diensten strekken zich uit van cloud-oplossingen en cybersecurity tot kunstmatige intelligentie en klantrelatiebeheer. Bij Capgemini geloven we sterk in het koesteren van talent en expertise. Onze medewerkers, die een passie voor technologie en innovatie delen, worden continu ondersteund door middel van professionele ontwikkelingsprogramma's, mentorschap en collaboratieve leerplatformen. 

 

Wat ons onderscheidt, is onze bedrijfscultuur, die een evenwicht tussen werk en priv√©leven hoog in het vaandel draagt. We organiseren regelmatig sociale evenementen, zoals teamuitjes, netwerkbijeenkomsten en culturele vieringen, wat bijdraagt aan een positieve en inclusieve werkomgeving. 

 

We zijn op zoek naar gedreven individuen die ge√Įnteresseerd zijn in het vormgeven van de digitale toekomst. Of u nu een achtergrond heeft in engineering, IT, business management of een andere gerelateerde discipline, er is een plek voor u bij Capgemini waar u uw passie voor technologie kunt verkennen en ontwikkelen! 

Bedrijf van de Maand:

Wil jij ook dat jouw bedrijf op deze pagina in de kijker word gezet? Neem dan snel contact op met biotecho@gmail.com!