Bedrijven

Bedrijven

Biotecho als strategische partner

Biotecho wordt reeds jaar en dag geleid en bestuurd door één grote groep vrienden die voor elkaar door het vuur gaan en al de leden een zo aangenaam en leerrijk mogelijke tijd wilt laten beleven. Deze normen en waarden vertalen we in de praktijk door wekelijks gevarieerde activiteiten te organiseren. Onze visie en motto stralen we met succes uit naar de buitenwereld, waardoor onze vereniging de afgelopen jaren een spectaculaire groei gekend heeft. Zo is ons aantal leden op 4 jaar tijd bijna verdubbeld en hebben we hedendaags een dagelijks bestuur bestaande uit 34 gedreven studenten.

 

Deze groei gaat natuurlijk gepaard met een nood naar professionalisering. Het afgelopen jaar hebben we bijgevolg reeds een interne, structurele hervorming doorgevoerd. Een van de pijlers hiervan was de oprichting van werkgroep Bedrijvenrelaties. Nu het structureel kader gevormd is, hopen we hierop verder te werken en een duurzame, synergetische relatie met uw bedrijf op te bouwen. Dit biedt u als bedrijf de kans om zich te profileren naar een hele studentengroep bio-ingenieurs en geeft ons de opportuniteit om onze werking verder uit te breiden zonder hierbij in te boeten op de kwaliteit van de activiteiten en het plezier van de leden.

Vacatures

Ben je op zoek naar een bio-ingenieur om je bedrijf een man of vrouw sterker te maken? Dan kan je op onze site een vacature plaatsen door het vacatureformulier (knop hieronder) in te vullen. Het team Bedrijvenrelaties zal dan contact met je op nemen voor een samenwerking.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking op maat tussen uw bedrijf en Biotecho? Dan kan u hier ons partnerdossier aanvragen! Contacteer ons via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!